Denní horoskop RYB na 10. 1. 2023

Ryby 10. 1. 2023

Dnes večer se vám mohou zdát poněkud bizarní sny, Ryby. Symboly mohou zahrnovat osoby nebo předměty, které by vás vědomě nenapadly ani za sto let. Přesto pro vás mají právě teď význam. Posaďte se a sepište si seznam symbolů a událostí ve snu a pak se pokuste analyzovat, co pro vás znamenají. Váš sen se vám snaží něco důležitého sdělit. Využijte toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V okolí dnes bude vládnout velká harmonie, ale i přesto může dojít k překvapivým změnám a novinkám v milostném životě blízkých přátel nebo rodiny. Možná se ocitnete v roli důvěrníka, protože jeden člověk za druhým potřebuje někoho, s kým může probrat své nejosobnější problémy a vyslechnout několik nápadů. Bude to únavný, ale velmi obohacující den.

Práce

Využijte moudrost ostatních, aby vám pomohli dotáhnout do konce projekt, který chcete brzy dokončit. Možná jste již vyčerpali své vlastní nápady. Nyní je čas využít nápady někoho nového. Potřebujete jen nový pohled na věc.

Peníze

Vaše plány na spoření a investování peněz se možná dočasně zastavily. Možná budete muset počkat na pozdější část měsíce, abyste mohli s penězi uskutečnit nějaké zásadní plány. Mezitím aktivita ve vašem sektoru samostatné výdělečné činnosti podnítí podnikatelský nápad, který byste neměli tajit. Lidé z vaší minulosti vám ho mohou pomoci proměnit ve skutečnost.

Zdraví

Vzdávat se určitě není váš styl, ale protože si život spojujete s neustálou aktivitou, ne vždy víte, jak reagovat na útlum. Pokud je ve vašem životě něco (nebo někdo), co nevytváří takový druh energie, jaký očekáváte, dejte tomu nějaký čas, než se rozhodnete, co si o tom myslíte. Pokud se například den nebo dva nemůžete motivovat ke cvičení, znamená to, že už necvičíte? Ne. Cvičte se v trpělivosti vůči sobě i ostatním.

Přečtěte si také