Denní horoskop RYB na 10. 2. 2023

Ryby 10. 2. 2023

Někteří vítaní návštěvníci z daleka by vás dnes mohli navštívit a způsobit u vás doma dočasný chaos. Budete však rádi, že je uvidíte, Ryby, protože budou mít pro vás a vaši rodinu skvělé zprávy a fascinující informace. Budete je chtít seznámit s dalšími přáteli, kteří mají stejné zájmy jako vy. To by mohlo dát vzniknout strašlivému nepořádku v domě, ale i tak se budete bavit. Připravte se na vysoce společenský večer!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nějaká zpráva vám dnes přinese jistý šok. Ale až si ji přečtete znovu a znovu a několikrát ji celou vstřebáte, uvědomíte si, že romantická situace, o které se v ní mluví, ve skutečnosti neskončí, ale vstoupí do vzrušující a velmi nové fáze. Můžete se tedy přestat třást a místo toho slavit!

Práce

Konečně lidé souhlasí s tím, co jste celou dobu říkali. Váš konzervativní a pečlivý přístup se vám dnes velmi vyplácí. To dokazuje, že pokud zůstanete věrní sami sobě, dosáhnete velkých úspěchů.

Peníze

Tento týden se zaměříte na bezpečnost a vydělávání peněz. Vaše rodina, milostný partner a děti si přejí lepší kvalitu života, stejně jako vy. Díky důležitým lidem ve vašem životě se těšíte pevným základům. Pochopí, když nyní potřebujete vynaložit trochu více prostředků na své vzdělání.

Zdraví

Příznivý aspekt dne vám dává dostatek energie, s níž můžete kouzlit. Svůdce ve vás je nabitý a připravený udeřit  a běda tomu, kdo vám zkříží cestu! Na druhou stranu můžete právě pociťovat zvýšenou spokojenost s věcmi, které se vám v uplynulém roce podařily. Může se vás zmocnit pocit odhodlání. V obou případech je důležité všímat si svého těla jako výrazu osobní pohody.

Přečtěte si také