Denní horoskop RYB na 10. 4. 2023

Ryby 10. 4. 2023

Možná jste v poslední době v obrovském společenském víru zahlceni novými jmény a tvářemi, které si chcete zapamatovat. Dnešek je vhodným dnem k tomu, abyste se s některými z nich spojili telefonicky, prostřednictvím pohlednice nebo e-mailu. Vaše charisma a upřímnost na ně pravděpodobně zapůsobily stejně silně jako na vás, Ryby. Nestyďte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy může pravda bolet, zvláště někoho, jako jste vy, kdo je tak citlivý na sebemenší špatný pocit. Současné planetární uspořádání může naznačovat, že ačkoli byste raději předstírali, že se nic neděje, váš partner (současný nebo budoucí) mohl cítit povinnost odhalit váš sebeklam. Nechce být krutý, jen chce, abyste se vrátili do správných kolejí. Říká se tomu tvrdá láska!

Práce

Protože jste tak vnímaví k energii druhých lidí, je pro vás velmi snadné mentálně se držet dojmů a zážitků, které jste měli během týdne. Nechte tyto věci odejít, abyste zítra ráno mohli začít znovu.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci, ale jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Intenzivní pocity, které mohly začít včera, budou dnes ještě o něco intenzivnější. Pokud si tuto energii užíváte, pak vás pravděpodobně napadlo několik hlubokých myšlenek, které si budete chtít poznamenat pro budoucnost. Dopřejte si potřebné uvolnění energickým cvičením nebo krátkým během poté, co skončíte s prací.

Přečtěte si také