Denní horoskop RYB na 11. 1. 2023

Ryby 11. 1. 2023

Vaše vztahy se všemi – přáteli, milenci, dětmi, kolegy, a dokonce i s cizími lidmi – by dnes měly být bezproblémové, vřelé a podporující, Ryby. Pocity se dají snadno vyjádřit, i když spíše na jemné než slovní úrovni. Díky kontaktu s novými a zajímavými lidmi se vám mohou otevřít nové obchodní příležitosti. Společenské akce a skupinové aktivity by proto měly přispět k vašemu osobnímu růstu a citové pohodě více než obvykle. Využijte je naplno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělý pro první rande. Energie vyzařující z aspektů tohoto dne činí vaši mysl mimořádně bdělou a otevřenou významovým nuancím a názorovým odstínům, které jste v jiný den mohli přehlédnout. Rozhovory se neuvěřitelně dobře povedou a vy se toho dozvíte strašně moc nejen o výjimečné osobě ve svém životě, ale také o vašich vzájemných citech.

Práce

Při jednání s někým, kdo není tak prozíravý jako vy, bude zapotřebí trpělivost. Když dojde na přetlačovanou, nebojte se vytáhnout svůj arzenál faktů, které jste pomalu a pilně shromažďovali. Zvítězíte!

Peníze

Vaše plány na spoření a investování peněz se možná dočasně zastavily. Možná budete muset počkat na pozdější část měsíce, abyste mohli s penězi uskutečnit nějaké zásadní plány. Mezitím aktivita ve vašem sektoru samostatné výdělečné činnosti podnítí podnikatelský nápad, který byste neměli tajit. Lidé z vaší minulosti vám ho mohou pomoci proměnit ve skutečnost.

Zdraví

Když se vám obvyklé jídlo s velkým množstvím salátu a pravidelný pohyb zdají nudné a předvídatelné, připravte si nebo objednejte opravdu těžkou večeři, například fondue. Věnujte pozornost tomu, jak se cítíte druhý den ráno, a zeptejte se sami sebe, které stravě dáváte přednost. Možná to ani nebudete muset dělat, protože můžete předvídat, jaká bude odpověď. Své dekadentní choutky musíme vždy brát vážně, jinak se připravíme o možnost použít svůj lepší úsudek.

Přečtěte si také