Denní horoskop RYB na 11. 5. 2023

Ryby 11. 5. 2023

Ryby, sny vás obecně baví, a to jak samotný proces snění, tak jejich pozdější analýza. Dnes večer jich ale možná budete mít příliš mnoho na to, abyste je sledovali. I když si pravděpodobně vzpomenete na ty nejvýznamnější, může být frustrující, pokud na některý z nich zapomenete. Tento den by mohl být vhodný k tomu, abyste si začali psát snový deník, pokud ještě žádný nemáte. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské energii se můžete cítit jako olověné závaží, ale nevzdávejte se a rozhodněte se strávit den o samotě sledováním uplakaných filmů. Tento den by mohl být velmi produktivní, pokud si domluvíte rande se svou láskou a budete společně dělat něco vážněji intelektuálního. Zajděte například na divadelní hru, která vás poučí o životě a lásce. Oba budete odcházet velmi inspirováni.

Práce

Dnešek bude v mnoha ohledech přímým pokračováním včerejších potíží. Tomu se prostě nedá vyhnout. Vše, co včera zůstalo nedokončené, byste měli dnes dokončit, abyste mohli pokračovat dál. Nyní není čas se vzdávat. Vytrvejte.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzýváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Je to dobrý den na zahojení starých ran. Možná vám někdo řekl něco, co zranilo vaše city; možná víte, že mezi vámi a přítelem je něco, co je stále třeba vyjasnit. Energie tohoto dne skvěle podporuje uzdravení komunikace a vztahů. Tento tranzit si užijete ještě více, pokud si uděláte čas na cvičení svého těla. Zvýšený přísun kyslíku do krve činí komunikaci ještě čistší.

Přečtěte si také