Denní horoskop RYB na 12. 1. 2023

Ryby 12. 1. 2023

Dnes se možná budete chtít soustředit na jeden ze svých soukromých projektů, pro který máte velkou vášeň, Ryby. Pokud vám v práci na tomto projektu brání někdo z rodiny, vysvětlete mu, jak moc je pro vás důležitý. Obvykle pracujete velmi tvrdě, takže si zasloužíte dělat ve svém volném čase cokoli, na co máte chuť. Jen se snažte být taktní. Určitě to pochopí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace může být důvodem, proč tak váháte s ukončením určitého vztahu. Na tuto osobu jste si zvykli – jste si jisti způsobem, jakým na vás reaguje, svými zvyky a manýry, a cítíte se s ní jako doma. Takto možná vnímáte věci dnes, ale váš přirozený neklid vám zítra může předložit jiný pohled.

Práce

Obraťte se na zahraniční trhy, zahraniční společnosti a/nebo zahraniční lidi, kteří vám poskytnou potřebnou podporu. Bez ohledu na to, na čem právě pracujete, získáte příznivou dávku energie, když se pro odpovědi obrátíte do jiné země.

Peníze

Vaše plány na spoření a investování peněz se možná dočasně zastavily. Možná budete muset počkat na pozdější část měsíce, abyste mohli s penězi uskutečnit nějaké zásadní plány. Mezitím aktivita ve vašem sektoru samostatné výdělečné činnosti podnítí podnikatelský nápad, který byste neměli tajit. Lidé z vaší minulosti vám ho mohou pomoci proměnit ve skutečnost.

Zdraví

Pozor na pokušení to dnes přehnat! Tento měsíc se cvičíte v dodržování svých zdravotních hranic. Zdraví je do značné míry závislé na spánku (dodržujte půlnoc) a pravidelné zdravé stravě. Snažte se hlídat si spánek stejně jako pramen mládí  může to být klidně totéž! Váš spánek ovlivňuje váš postoj a říká se, že postoj je všechno. (Postoj je také snídaně: voda, čerstvé ovoce a celozrnný toast je skvělý postoj!)

Přečtěte si také