Denní horoskop RYB na 12. 12. 2022

Ryby 12. 12. 2022

Jaká úleva! Vrací se vám energie, zejména pokud jde o srdeční záležitosti. Dnes se zbavíte pout pochybností o svém úsudku. Pochybnosti o sobě samých jsou u vás obzvláště citlivým tématem. Jste nešťastní, když se vaše sebedůvěra vytratí. Tok energie se obnovil, i když vám může trvat několik dní, než se plně vzpamatujete z utrpení posledních týdnů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste zvyklí diskutovat s ostatními tak, abyste je povzbudili k novému pohledu na život. Něco vám osobně může pomoci zjistit, jak si stojíte ve vztahu k této výjimečné osobě. Pokud jste si lámali hlavu nad určitým opakujícím se problémem, pak možná zjistíte, že zjevení přináší odpověď, kterou tak naléhavě hledáte.

Práce

Dnešní den nebude zrovna vaší nejlepší hodinou, pokud jde o práci, takže si vezměte volno, pokud můžete. Pokud budete muset pracovat, využijte toho co nejlépe a pusťte se do projektů, které vyžadují mimořádné množství síly, jemnosti a výkonu. Těchto vlastností budete mít nadbytek.

Peníze

Tento týden máte silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů kosmické elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot - v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Zdraví

Experimentování je pro většinu z nás zábavná činnost. Někdy je dokonce nutné omezit tendenci zkoušet příliš mnoho nových věcí! Pokud se například chystáte vyzkoušet nové jídlo, ujistěte se, že jste si připravili (nebo objednali) také něco, o čem víte, že vám bude chutnat a co je zároveň výživné. Péče o vlastní stravu je jako správa stravy dítěte: musíte být zodpovědní a láskyplní. Experimentujte s hledáním dalších způsobů, jak k sobě můžete být láskyplní.

Přečtěte si také