Denní horoskop RYB na 13. 2. 2023

Ryby 13. 2. 2023

U někoho z vašich blízkých se mohou objevit zvláštní příznaky, které u této osoby vyvolávají paniku. Nikdy není na škodu poradit se s lékařem, ale když to tato osoba udělá, pravděpodobně zjistí, že tyto problémy nejsou nic jiného než stres, příliš mnoho práce nebo přemíra jídla či pití. Proto nepropadejte panice ani vy. Možná se přistihnete, že telefonujete nebo vyřizujete pochůzky, abyste svému příteli umožnili odpočinek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrologický aspekt by mohl výrazně rozšířit vaše obzory tím, že vytvoří správné vesmírné klima pro zajímavé setkání. Musíte však rozpoznat příležitost, když ji uvidíte. Budete také muset převzít iniciativu a představit se a navázat konverzaci. Pokud nepodniknete žádné kroky, nic se nestane – tak na co ještě čekáte?

Práce

Pokud si nedáte pozor, kam šlapete, dostanete se do ostré křížové palby. Snažte se emocionálně nezapojovat ani do jedné strany sporu. Jinak se necháte vtáhnout do sporu bez možnosti úniku. Za všech okolností zůstaňte co nejvíce neutrální.

Peníze

Tento týden se zaměříte na bezpečnost a vydělávání peněz. Vaše rodina, milostný partner a děti si přejí lepší kvalitu života, stejně jako vy. Díky důležitým lidem ve svém životě se těšíte pevným základům. Pochopí, když nyní potřebujete vynaložit trochu více prostředků na své vzdělání.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je silná a tento měsíc můžete pocítit mimořádné množství fyzické energie. Ve skutečnosti se jedná o mimořádnou sexuální energii, takže buďte ve střehu a dávejte na sebe neustále pozor. Vaše celková pohoda se řídí třemi jednoduchými složkami: odpočinkem, stravou a cvičením. Nebeská atmosféra vám dodává energii k tomu, abyste se vyřádili při cvičení, ale nezanedbávejte zbylé dvě. Držte se daleko, daleko od kofeinu.

Přečtěte si také