Denní horoskop RYB na 13. 5. 2023

Ryby 13. 5. 2023

Dnes byste mohli obdržet nečekanou výhru, Ryby. Využijte ji moudře. Zvažte, zda si nezískáte čas na to, abyste si ujasnili, co chcete v životě dělat. Je pravděpodobné, že vaše kariéra vám v těchto dnech zrovna neříká nic dobrého. Jste připraveni na nové výzvy a příležitosti. Zamyslete se nad tím, co by vás udělalo šťastnými, a pak systematicky přistupujte k tomu, jak toho dosáhnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska se střídá a prochází řadou vzestupů a pádů, což platí pro všechny vztahy. V současné astrální konfiguraci můžete procházet mírně náročnou fází, ale nic, co by vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) opravdu uškodilo. Chce to diskusi a ochotu obou naslouchat. A konečně to chce nějakou formu pozitivní akce. Pak se můžete políbit a usmířit.

Práce

Dodržujte tempo. V této době je ve vzduchu cítit obrovské nadšení, ale pokud se jím necháte příliš unést, nakonec vyhoříte. Místo toho se musíte pohybovat pomalu a opatrně. Nepřepínejte se. Jste v dobré pozici.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzýváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra vám dává možnost lízat si rány – a to byste měli. Nenechávejte své negativní pocity bez povšimnutí, jinak se dost pravděpodobně vrátí s ještě ošklivější tváří. Věnujte pozornost tomu, co se na vás v příštích dnech vyvalí, a prozkoumejte jejich zdroj. Abyste byli soustředění, snažte se několikrát denně vyjít na procházku a naplňte si sklenici vody, kdykoli si na ni vzpomenete.

Přečtěte si také