Denní horoskop RYB na 13. 7. 2022

Ryby 13. 7. 2022

Můžete se cítit kreativní, umělečtí a plní nápadů na nové projekty. Nicméně, Ryby, jiné povinnosti by vám mohly zabránit v tom, abyste se do nich pustili. Zároveň by se na ně vaše mysl mohla soustředit natolik, že by vám ostatní práce trvala déle, než by měla. Napište si své nápady dříve, než vám utečou, a pak se soustřeďte na úkoly, které máte před sebou. Ty dokončete a pak se můžete věnovat tomu, co skutečně chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání naznačuje, že máte příležitost navázat kontakt s někým, kdo vás inspiroval k zamilovanosti. Ať už bude kontext rozhovoru, který s ním povedete, jakýkoli, bude velmi povzbudivý, protože bude zřejmé, že k vám již nějakou dobu cítí totéž. Jděte do toho!

Práce

Zachovejte si dnes chladnou hlavu. Lidé ve vašem okolí se vás mohou pokusit zlákat k vyzkoušení nového nápadu nebo k nákupu nového plánu. Nepodléhejte jim. Později byste toho litovali. Nejlépe uděláte, když se budete soustředit na práci, kterou už máte před sebou.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Můžete se cítit zrazeni, když mezi přáteli dojde k nedorozumění. Je důležité vyvinout způsoby, jak se s tímto zmatkem vypořádat, abyste dosáhli jasnosti dříve, než se zapojíte do dramatu, které může zrada způsobit. Dříve než se na někoho obrátíte s otázkou zmatku, musíte si sami udělat jasno. Cvičební režim je skvělým způsobem, jak vnést do svého života jasnost. Je zde pevně stanovený harmonogram, který je třeba dodržovat, a pocit úspěchu, který si můžete vychutnat po každém cvičení.

Přečtěte si také