Denní horoskop RYB na 14. 1. 2023

Ryby 14. 1. 2023

Některé projekty, které vyžadují hodně přemýšlení a na kterých jste možná pracovali dlouhou dobu, by mohly být dokončeny právě dnes. Vaše úsilí rozhodně ocení ti, na kterých vám záleží, Ryby, a možná se vám dostane i nějakého veřejného uznání. Zvýšení příjmů by mohlo být těsně za obzorem. Tvrdě jste pracovali, abyste byli tam, kde jste, a nelze vám mít za zlé, když se poplácáte po zádech. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy dnes nemusí být zrovna zábavné, protože se cítíte více nakloněni odejít a dělat věci sami. Díky planetám se cítíte více uzavřeni do sebe a máte menší chuť se na čemkoli podílet, ať už se svým partnerem (současným nebo budoucím), nebo s kýmkoli jiným. Pravděpodobně by vám prospělo, kdybyste využili této příležitosti a lépe se seznámili se svými vlastními potřebami, přáními a pocity.

Práce

Máte důležitou informaci, kterou dnes potřebujete přesunout do systému. Bohužel vám však v cestě stojí silná síla. Zdá se, že se někdo automaticky staví proti všem novým nápadům. Nevzdávejte se v tuto chvíli naděje.

Peníze

Vaše plány na spoření a investování peněz se možná dočasně zastavily. Možná budete muset počkat na pozdější část měsíce, abyste mohli s penězi uskutečnit nějaké zásadní plány. Mezitím aktivita ve vašem sektoru samostatné výdělečné činnosti podnítí podnikatelský nápad, který byste neměli tajit. Lidé z vaší minulosti vám ho mohou pomoci proměnit ve skutečnost.

Zdraví

Možná se právě teď cítíte pěkně naštvaní. Planetární pohyby týkající se vašeho znamení jsou tento měsíc pořádnou kombinací intenzivních energií. Díky tomu jste neustále ve střehu a ve vysokém napětí. Voda je doslova nejlepším řešením: pijte hodně vody, minimálně osm sklenic denně. Vaše játra vám za to poděkují a vy budete emočně vyrovnanější. Nedovolte, abyste vyhořeli.

Přečtěte si také