Denní horoskop RYB na 14. 2. 2023

Ryby 14. 2. 2023

Obchodní záležitosti se náhle změní k lepšímu, Ryby. Možná bude třeba vyřídit papírování. K tomuto vývoji přispívá nový pocit sebedůvěry, a čím více dobrých věcí se vám přihodí, tím se budete cítit sebejistěji. Váš fyzický vzhled by mohl ve vaší mysli nabýt větší důležitosti než obvykle, protože budete chtít, aby to, jak vypadáte, odpovídalo tomu, jak se cítíte uvnitř. Kupte si nové oblečení a pokračujte v práci. Nebe je pro vás limitem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud o změnách víte předem, můžete se jim přizpůsobit a pomalu se aklimatizovat na to, co se od vás vyžaduje. Potenciál rychlé transformace vám však opravdu zrychlí tep. Nicméně planetární konstelace vám dává velmi dobře najevo, že právě to se od vás v rámci vašeho současného vztahu vyžaduje. To může být zcela pozitivní, pokud se k tomu přistupuje správným způsobem.

Práce

Když uvidíte, jak se práce jiných lidí z toho či onoho důvodu hroutí k zemi, budete se chovat ve stylu „já vám to říkal“. Snažte se k ostatním nechovat příliš povýšeně. Naopak, buďte jim oporou, soucitní a nabízejte rozumné rady.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří  prostě jste.

Zdraví

Tento týden si dávejte pozor na to, co říkáte. Máte tendenci vyhrknout první věc, která vás v souvislosti s daným aspektem dne napadne. V žádném případě to však neznamená, že byste měli omezovat své myšlenky. Tento týden můžete mít velmi tvůrčí duševní rozpoložení a doporučujeme vám, abyste si své myšlenky a pocity zapisovali pro budoucnost. Abyste omezili své reakce na to, co mohou říkat a dělat ostatní lidé, často cvičte. To podporuje přirozeně mírný stav.

Přečtěte si také