Denní horoskop RYB na 14. 5. 2023

Ryby 14. 5. 2023

Pokud vás trápí láska, kterou k vám někteří blízcí lidé chovají, neměli byste se ji snažit kompenzovat tím, že budete na něčem lpět nebo se k nim chovat přehnaně láskyplně. Toto období je o tom, abyste si zachovali odstup a podívali se na své vztahy z nadhledu, abyste zjistili, jakou pro vás mají skutečnou cenu, Ryby. V příštích měsících vás může někdo požádat o ještě pevnější závazek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeské energie by mohly vytvořit potenciál pro velmi romantický večer s vaším milostným zájmem. Než se však oba ruku v ruce vydáte vstříc západu slunce, musíte si mezi sebou ujasnit jednu nebo dvě věci. Nic vážného, jen pár záležitostí, které vám v poslední době daly podnět k zamyšlení ohledně toho druhého. Vyřešte si je a pak se bavte.

Práce

I když dnes nepracujete, stále máte na mysli pracovní záležitosti. Nejdůležitější myšlenky jsou myšlenky na destrukci – na rozpad. Je čas nechat svou současnou situaci padnout, abyste mohli stavět znovu – silnější než kdykoli předtím.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzýváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Když se budete dívat, jak se sami ujímáte iniciativy, vaše ego se bude mít čemu smát. Dnešní planetární energie na vás působí příznivě. Zejména v příštích dnech budete cítit, jako by vaše osobní síla měla křídla. Emocionální pravda však může být mnohdy pravdou konečnou. Dejte si horkou koupel a zvažte svou citlivou stránku.

Přečtěte si také