Denní horoskop RYB na 14. 7. 2022

Ryby 14. 7. 2022

Potvrzení o profesním úspěchu by mohlo přijít i k vám, Ryby, a vy se pravděpodobně cítíte nadšeni a motivováni k dalšímu úsilí. Možná však zjistíte, že zvýšené povinnosti narušují váš společenský život. Přemýšlíte, zda na vás přátelé nezapomněli. Nezapomněli, ale uleví se vám, když si každý týden vymáčknete pár hodin pro své přátele. Nezapomeňte, co se říká o samé práci a žádné zábavě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému aspektu je váš milostný život mnohem zajímavější a dobrodružnější. Pokud se zapojíte do záležitostí spojených s akademickým světem, je pravděpodobnější, že potkáte ideálního kandidáta na romantický vztah. Možná, že při rozhodování o budoucím studiu začnete komunikovat s někým, s kým pocítíte onen okamžitý vztah. Odtud by se věci mohly rychle vyvíjet.

Práce

Nebojte se dnes učinit výkonné rozhodnutí, i když na to technicky nemáte. Vaše vůdčí schopnosti jsou v nejvyšším tempu, takže je můžete rovnou předvést a ukázat ostatním, že umíte řídit show.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Děláte skvělou práci, když se staráte o druhé, ale otázka zní: jak jste na tom vy? Emocionální tah, který vás táhne k péči o druhé, vás nutí zanedbávat péči o sebe sama. To nemůže být dobré pro vaši vlastní rovnováhu. Začněte dnes horkou koupelí s několika kapkami eukalyptového oleje. Eukalyptus probouzí naši vnitřní touhu uspět a čerpat z vlastních zdrojů k dosažení svých cílů. Tento esenciální olej najdete v internetovém nebo běžném obchodě se zdravou výživou a určitě byste ho měli mít!

Přečtěte si také