Denní horoskop RYB na 15. 5. 2022

Ryby 15. 5. 2022

Možná budete mít chuť chodit bosí, utěšovat své přátele nebo si hrát s dětmi. Ve vzduchu je cítit něha a otevřenost, která ovlivňuje každého. Bude to jako nádherný den na venkově, kde se všichni rádi vidí, objímají a posté si vyprávějí staré rodinné příběhy. Tyto dny rozesmějí mladé i staré lidi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se cítíte vzdálenější a odtažitější než obvykle, může to být vlivem současné astrální konfigurace. Možná vám pomůže, když strávíte několik hodin o samotě, místo abyste spěchali po boku své nejdražší lásky. Možná by vám prospělo, kdybyste se znovu věnovali některým věcem, které rádi děláte a které jste v poslední době možná vynechali.

Práce

Naskytla se příležitost. Nenechte si ji uniknout. Může trvat nějakou dobu, než se věci uskuteční tak, jak si přejete, ale pokud nyní podniknete potřebné kroky, můžete ve vzdálené budoucnosti sklidit obrovské ovoce.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzýváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Jste rádi středem pozornosti, ale když se dějí změny, raději se držíte v pozadí. Díky dnešnímu uspořádání planet bude vaše mysl dohánět vaše pocity a snažit se přijít na to, co vlastně chcete. V příštích dnech se příliš netlačte do společnosti. Místo toho se zaměřte na to, co vám může poskytnout nejjistější oporu: pravidelné cvičení, lehké jídlo a pravidelný spánek. Pečujte o sebe!

Přečtěte si také