Denní horoskop RYB na 15. 6. 2023

Ryby 15. 6. 2023

Dnes jste ve skvělé formě, Ryby. Vyčarovala vám snad kmotřička víla kouzelnou hůlku, aby rozptýlila všechny drobné potíže posledních týdnů? Užijte si tuto chvíli úlevy od starostí. Co se týče vašeho milostného života, mohou se objevit zajímavé příležitosti. Buďte na pozoru. Ať už uděláte cokoli, nenechte si je ujít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální energii máte úžasnou příležitost vyjádřit své pocity slovy. Pokud se chystáte oslovit někoho výjimečného, udělejte z této příležitosti nezapomenutelnou událost tím, že svým kreativním jazykem vytvoříte neuvěřitelný obraz. Pokud vaše slova inspirují k osobnímu setkání, procházka na nějakém krásném místě posílí pouto mezi vámi.

Práce

Vaše agresivní sklony vás mohou dostat do problémů s kolegy, a dokonce i se zaměstnavatelem, takže buďte opatrní. Raději se držte při zemi, než abyste se aktivně snažili mačkat tlačítka nebo rozbíjet něco ostatním, kteří na to prostě nemají náladu.

Peníze

Kdo si počká, ten se dočká všeho dobrého, ale na to dobré nemusíte čekat dlouho. Aspekty ovlivňují vaše minulé životy, karmu a instituce, takže ze snů a psychických záblesků získáváte nejrůznější cenné informace. Určitě jim věnujte pozornost. Od tohoto týdne si věřte, že dosáhnete všeho, co chcete.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace ve vás může vyvolat pocit osamělosti, protože si uvědomíte, že ve světě panuje nerovnováha, kterou vy sami nemůžete změnit. Při zvažování určitých zdravotních problémů můžete zažívat pocit izolace. Snažte se sdílet své myšlenky a nápady s přáteli a rodinou, kteří vás podporují. Tato planetární energie vám říká, abyste se podělili o to, co máte na srdci a v mysli, s těmi, kterým důvěřujete.

Přečtěte si také