Denní horoskop RYB na 15. 7. 2022

Ryby 15. 7. 2022

Ryby, mnoho projektů, které je třeba dokončit před termínem, na vás může vyvíjet tlak, ale vaše odhodlání vás pravděpodobně přiměje k tomu, abyste se snažili vše zvládnout, i když se to zdá nemožné. Nesnažte se vše zvládnout sami. Požádejte o malou pomoc. Svých cílů můžete dosáhnout, aniž byste na sebe vyvíjeli zbytečný tlak. Zkuste si dnes odpočinout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si myslíte, že vás dnes večer čeká obyčejný rozhovor, ale dnešní nebeská energie naznačuje, že to bude něco jiného. Možná nebude nijak zvlášť vášnivý a rozhodně byste ho nemohli označit za romantický, ale rozhodně bude natolik poutavý, že si s dotyčným budete chtít povídat znovu a znovu, abyste si tento zážitek zopakovali.

Práce

Pokračujte v dobré práci, kterou jste včera začali. Tempo roste, tak teď nepolevujte. Pokud něco, máte dnes více energie než včera, tak ji nasměrujte do své práce, místo abyste ji promarnili.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Soustředění a koncentrace je něco, co obdivujete u ostatních, protože sami jste snadno rozptýlení. Odkdy vás vaše povaha omezuje? Tento měsíc je skvělou příležitostí vybrat si něco, na co se chcete soustředit, a jít za tím. Zkuste se zaměřit na své tělo a vyberte si jeden zdravý návyk, který budete udržovat po celý měsíc. Zvýšení příjmu vody je jedním z návrhů  určitě uvidíte výsledky!

Přečtěte si také