Denní horoskop RYB na 16. 4. 2022

Ryby 16. 4. 2022

Rybám se dnes může zdát obtížné skloubit práci s domovem. Pracovní povinnosti vás mohou zatížit natolik, že naruší harmonii vašeho domácího života. To může způsobit určitý vnitřní konflikt. Možná by bylo moudré stanovit si priority pracovních úkolů na papíře a rozvrhnout si povinnosti a termíny. Pak můžete trávit čas s rodinou bez obav, že na práci zapomenete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se snažíte být co nejvstřícnější, pokud jde o určitou osobu, ale zdá se, že je velmi těžké k ní dostat zprávu. Dnešní planetární tranzit znamená, že si myslí, že si s ní jen hrajete,. Budete jí to muset říct příměji.

Práce

Vybírejte si, komu svá tajemství sdělíte. Ostatní budou chtít informace, které máte, ale to neznamená, že jim je musíte poskytnout. To je důležité bez ohledu na to, zda se ocitnete v práci, nebo ne. Pomluvy jakéhokoli druhu povedou k problémům.

Peníze

Tento týden byste se mohli konečně cítit plní energie. To by mělo přinést určitý posun v oblasti peněz. Pokud jste chtěli provést nějaké změny ve způsobu, jakým vyděláváte nebo šetříte peníze, je právě teď čas začít nebo zvýšit své úsilí. Rozesílejte více životopisů, vstupte do skupin navazujících kontakty nebo si vytvořte spořicí plán.

Zdraví

V této době je dobré zvýšit svou sílu. Ať už běžně cvičíte cokoli, zaměřte se na posilování. Pokud běháte, snažte se zvýšit sílu v horní části těla, abyste odlehčili kyčlím. Pokud obvykle cvičíte jógu, nahraďte ji jednou týdně posilováním, abyste v budoucnu zvýšili svou schopnost udržet pozici. Pokud upřednostňujete jednu stranu těla, posilujte tento měsíc tu slabší.

Přečtěte si také