Denní horoskop RYB na 16. 5. 2022

Ryby 16. 5. 2022

Vaše přirozeně láskyplná povaha dnes dostane nový impuls, Ryby. Mohli byste vypadat obzvlášť přitažlivě, takže se nedivte, když na vás budou cizí lidé obdivně hledět. Romantické romány a filmy by se vám nyní mohly zdát přitažlivé, ale vás spíše zajímá skutečnost. Pokud můžete, snažte se naplánovat si čas o samotě s výjimečnou osobou ve svém životě. Nebudete toho litovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace s sebou přináší velká očekávání skvělého večera s někým úžasným. A nebudete zklamáni, zejména proto, že se cítíte mnohem sebevědoměji a odvážněji. Opravdu není třeba se ničeho obávat ani nosit nějaké zvláštní talismany pro štěstí, které by napomohly hladkému průběhu lásky. Je to tak předurčeno, tak buďte šťastní.

Práce

Váš duch se chce vznést, tak mu to dovolte. Už se nedržte zpátky. Nechte zazářit svou skutečnou osobnost. Vaše originalita je silnou stránkou, nikoli slabinou, a proto se nebojte ji ukázat lidem kolem sebe. V opačném případě se budete cítit utlumení.

Peníze

Tento týden máte před sebou zajímavý problém. Jste vyzýváni, abyste se jako investoři seznámili se svými potřebami a podle toho se zařídili. Většina lidí samozřejmě říká, abyste vydělávali více peněz, ale to vám nedělá dobře. Chcete pomoci lidem ve válkou zničených oblastech obnovit jejich životy? Pokud ano, může být společensky odpovědné investování právě pro vás. Projděte si nabídku mnoha renomovaných fondů.

Zdraví

Planety vám dnes poskytnou podněty k přemýšlení. Možná se ve vašem životě zčistajasna objeví nová přitažlivost nebo se náhodou znovu objeví stará láska. V každém případě si musíte dávat pozor na své chování, abyste zůstali věrní sobě i druhé osobě. Dělejte to, co cítíte, a snažte se prožívat vše, co děláte, na rozdíl od toho, abyste se nechali unést okamžikem. Zůstaňte při zemi díky cvičení a zdravé stravě.

Přečtěte si také