Denní horoskop RYB na 16. 6. 2023

Ryby 16. 6. 2023

Vaše jednání může být dnes poněkud napjaté, Ryby. Lidé nebudou spolupracovat tak, jak byste si přáli. Mohl by to být jeden z těch dnů, kdy bude těžké něco udělat jednoduše proto, že se vám ostatní lidé budou plést do cesty. Snažte se nerozčilovat. Možná si potřebujete dát pauzu a odpočinout si. Čím více budete tlačit na pilu, tím větší odpor vás čeká.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je dnes díky současné planetární konfiguraci hluboce soukromá a velmi vášnivá. I když všichni vědí o vašem vztahu s určitou osobou, určitě si neuvědomují, jak hluboce jste zamilovaní, a možná to nevíte ani vy, dokud si díky události, která se dnes stane, neuvědomíte, o co přesně jde. Možná se rozhodnete udržet to ještě nějakou dobu v tajnosti.

Práce

Pro vaše spolupracovníky nebude tajemstvím, že váš citový a osobní život negativně ovlivňuje vaši kariéru. Mohli byste se svými pocity vyjít na světlo. Zhluboka se nadechněte a řekněte své pocity někomu, komu důvěřujete.

Peníze

Kdo si počká, ten se dočká všeho dobrého, ale na to dobré nemusíte čekat dlouho. Aspekty ovlivňují vaše minulé životy, karmu a instituce, takže ze snů a psychických záblesků získáváte nejrůznější cenné informace. Určitě jim věnujte pozornost. Od tohoto týdne si věřte, že dosáhnete všeho, co chcete.

Zdraví

Abyste mohli být aktivním myslitelem, je třeba mít aktivní tělo. Zvláště to platí pro vaše znamení, které má tendenci se utápět v nerovnostech každodenního života. Zkuste o cvičení přemýšlet jako o něčem, co si tělo zaslouží. Až vám to bude chtít vaše mysl rozmluvit nebo vás bude chtít přesvědčit, že prokrastinace je v pořádku, vzpomeňte si, že tělo může být myslí ignorováno (až do určité míry) a vy musíte být mistrem mlčících a utlačovaných.

Přečtěte si také