Denní horoskop RYB na 17. 1. 2023

Ryby 17. 1. 2023

Z rozhovorů s ostatními by mohly vyplynout nové plány a příležitosti, jak se posunout na jakékoli úrovni: kariérní, finanční nebo společenské. Mohou se objevit vnitřní zdroje, o kterých jste dosud nevěděli. Mohli byste se také rozhodnout využít tvůrčí schopnosti, které nějakou dobu zůstávaly ladem. Věnujte příštích pár měsíců pečlivému rozmyšlení, Ryby. Může se vám do cesty postavit tolik nápadů, že by nemuselo být možné pokusit se je všechny využít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dejte jeden druhému šanci a buďte trpěliví. Příště to bude skvělá zábava.

Práce

Dnes pro vás nebude nic snadné, a tak se na to připravte. Pokud máte den volna navíc, je možné, že právě dnes ho využijete. Pravděpodobně budete mít nějaké napětí téměř s každým, s kým přijdete do styku – buďte tedy opatrní.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Jednou za čas je třeba vypadnout z domu a pořádně se pobavit s přáteli. Můžete vyzkoušet karaoke party, taneční party nebo dokonce uspořádat tichou diskotéku ve svém obývacím pokoji (abyste nepřiváděli sousedy k šílenství). Chcete-li tyto příležitosti skutečně využít, berte v úvahu širší souvislosti a uvědomte si drobnosti, které mají pro vaše zdraví skutečný význam. Pití velkého množství vody udrží vaše tělo uvolněné a připravené uvolnit napětí, které se v něm už několik týdnů neměnně hromadí.

Přečtěte si také