Denní horoskop RYB na 17. 2. 2023

Ryby 17. 2. 2023

Možná vás dnes navštíví někdo, kdo se zabývá přírodním léčením, a podělí se s vámi o některé myšlenky. Máte sklon k tomu zajímat se o záležitosti týkající se zdraví a možná se budete chtít dozvědět něco nejen o bylinkách a výživě, ale také o duchovním léčení. Je to vhodná doba pro trénink vlastních léčitelských schopností, Ryby, protože vaše citlivost je vysoká a vy se dokážete lépe než obvykle naladit na léčivé energie.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná byste chtěli promluvit a podělit se o to, jak moc vám na této výjimečné osobě záleží, ale něco vám v tom brání. Planetární konverzace naznačuje, že se ani nejedná o nic příliš vážného. Věřte tomu nebo ne, může jít jen o setrvačnost: na určité úrovni se prostě nemůžete obtěžovat projít celým procesem a pak možná zjistit, že tato osoba k vám necítí totéž.

Práce

Právě teď se nacházíte v kritickém výchozím bodě, který vám bude v průběhu několika příštích týdnů zřejmější. Ukončete staré a přežité cykly, aby mohly začít nové. Je to důležitý čas k zamyšlení nad sebou samými a svými vlastními cíli.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří  prostě jste.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost zamyslet se nad svými vlastními reakcemi. Místo toho, abyste se cítili ublížení nebo uražení kvůli tomu, co vám někdo řekl nebo udělal, využijte tento čas k tomu, abyste si všimli, jak na tuto událost reagujete. Vaše reakce je jistě naprosto oprávněná, ale chcete si jí být schopni všimnout odděleně od druhé osoby. Z tohoto prostoru můžete načerpat sílu. Zvedání závaží je nyní dobrým cvičením.

Přečtěte si také