Denní horoskop RYB na 17. 3. 2023

Ryby 17. 3. 2023

Určité intelektuální znalosti, které dnes získáte, mohou významně ovlivnit tvůrčí projekty, na kterých pracujete, Ryby. Nějakým způsobem by vám mohl pomoci přítel nebo partner. Současný podnik se může ubírat novým směrem nebo můžete začít nový projekt. Ať už je to cokoli, očekávejte, že se budete cítit inspirováni. Nebuďte překvapeni výjimečnou kvalitou své práce!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete chtít jít kupředu, ale nakonec se možná vrátíte zpět. Můžete chtít přesně říct, co cítíte, ale neprozradíte ani jedno tajemství, i když budete hodiny blouznit o lásce. Díky uspořádání planet je vše, co se týká vašeho milostného života, rozmazané a nezřetelné, přesto provokativně nadějné. Nevzdávejte to, protože by to mohl být jeden z vašich nejzábavnějších večerů za poslední dobu!

Práce

Žijete ve světě fantazie a právě teď se cítíte zrazeni svými představami. Vaše sny vás nevedou na místo, kam byste chtěli. Buďte trpěliví. Potřebujete jasněji pochopit minulost, než se budete moci pohnout kupředu s budoucností.

Peníze

Těžiště vašeho života spočívá ve vztazích s ostatními lidmi, zejména s těmi, kteří zasahují do vašeho pracovního a finančního života. Možná zjistíte, že vaše společné výměny jsou nyní láskyplné, podporující, a dokonce ziskové. Působí mezi vámi úžasně tvořivá energie. Protože však pravda může být také zamlžená, slibte si, že ji společně najdete.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt je skvělý pro kreativitu. Zvažte proto, zda si něco neslíbíte. Nejprve se podívejte, co můžete udělat pro svou vlastní pohodu, pak si stanovte své cíle a dejte si závazek, že je budete dodržovat. Mějte na paměti, že vaše zdravotní praktiky jsou pro váš prospěch a z vaší volby, měli byste se cítit optimisticky a plni naděje. Zkontrolujte sami sebe a zaznamenejte případné pochybnosti nebo obavy. Pokud se ve svých cílech necítíte dobře, možná byste měli polevit.

Přečtěte si také