Denní horoskop RYB na 17. 4. 2023

Ryby 17. 4. 2023

Ryby, dnes jsou v popředí finanční záležitosti. Můžete očekávat, že strávíte hodně času s kalkulačkou, protože si vyrovnáte šekovou knížku nebo začnete pracovat na svém rozpočtu. I když se nepovažujete za zvlášť zdatné v počtech, odvedete skvělou práci. Jste svědomití. Dnes je naznačen úspěch ve všech snahách.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte pocit, že umíte psát milostnou poezii, je to rozhodně vhodný den. I když ne, pak vás planetární konfigurace vybízí k tomu, abyste našli nějaký skutečně kreativní způsob, jak vyjádřit své hluboké city někomu výjimečnému. Oba se tak budete cítit dobře a navíc si uvědomíte, že i druzí mají podobné pocity, ale dosud se je styděli dát najevo.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, bude to pro vás velmi produktivní den. Budete moci velmi efektivně shromažďovat zdroje a informace, čímž vytvoříte recept na velký úspěch. Aplikujte tento recept na cokoli, co právě děláte.

Peníze

Tento týden byste se mohli konečně cítit plní energie díky aktivitě ve svém sektoru peněz a hodnot. To by mělo přinést určitý posun v oblasti peněz. Pokud jste chtěli provést nějaké změny ve způsobu, jakým vyděláváte nebo šetříte peníze, je právě teď čas začít nebo zvýšit své úsilí. Rozesílejte více životopisů, vstupte do skupin navazujících kontakty nebo si vytvořte spořicí plán.

Zdraví

Citlivá stránka vaší povahy touží po tom nejlepším pro ty, které milujete – ve vztahu k vašim blízkým a dětem ve vás převládá hluboký pocit „zemřel bych pro vás“. Tuto intenzivní emoci můžete nasměrovat do produktivnějšího ducha: pečovat o své tělo, jako by to byla milovaná osoba. Péče o všechny jeho potřeby může být docela uspokojující. To je v konečném důsledku pečující pro všechny. Váš život na vašem těle rozhodně závisí.

Přečtěte si také