Denní horoskop RYB na 17. 5. 2022

Ryby 17. 5. 2022

Dnes se můžete pokusit kontaktovat několik lidí, Ryby, z nichž žádný nemusí být k dispozici. Zejména byste se mohli snažit kontaktovat přítelkyni nebo příbuznou, která žije daleko. To by se mohlo ukázat jako frustrující, protože pro ni máte nějaké zajímavé novinky. Zkoušejte to dál. Nakonec se vám podaří navázat spojení a ona bude ráda, že se jí ozvete. Možná vás dokonce pozve na návštěvu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete narazit na velmi zvláštní ryby. Dnešní nebeská energie přivádí na scénu všechny barevnější postavy. Pokud se chystáte na nějakou společenskou událost, pak byste mohli potkat některou z těchto bizarních bytostí, která vás bude rozveselovat. Pokud mají také nějaké osobní problémy, možná si je nakonec vezmete domů na svou jedinečnou terapii!

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, bude nečekaně potřebovat vaši pomoc. Není nutné, abyste kvůli němu všeho nechali, ale měli byste se mu snažit pomoci. Spolupracujte a dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Nebeská atmosféra dne ve vás vyvolává pocit, že někde venku došlo ke spiknutí, které vás chce svrhnout! Je to nepravděpodobné. Zkuste se vyjádřit ke svému okolí a požádejte o citové uklidnění, které potřebujete. Nemusíte se příliš obnažovat, stačí, když sobě i ostatním přiznáte, že se právě teď cítíte trochu zranitelní. Je to čas, kdy byste měli věnovat zvláštní pozornost svému pohybovému režimu.

Přečtěte si také