Denní horoskop RYB na 17. 6. 2022

Ryby 17. 6. 2022

Je pravděpodobné, že se vám právě teď změní rytmus a kvalita života, Ryby. Cítíte potřebu posunout svá přátelství za hranice povrchnosti? Možná byste měli obnovit kontakt s některými přáteli z minulosti. Po přestávce možná budete muset některá pouta napravit. Můžete očekávat další období věnované vymetání pavučin z vašeho citového života a vpuštění světla a příslibů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace nemusí být úplně to, co jste potřebovali, zvláště když jste si mysleli, že jste právě vyřešili vše, co se týká jednoho konkrétního vztahu. Pokud se však budete držet pravdy a nebudete se odklánět od toho, co vám říká vaše srdce, můžete zabránit tomu, aby se ve vás usadil příliš velký zmatek. Pokud se začnete snažit zahladit stopy, věci se velmi zamotají.

Práce

Přijměte svůj obrovský talent vedoucího pracovníka. Neseďte tiše v pozadí, protože víte, že úkol by se měl udělat jinak. Je to fantastická příležitost, abyste se více ozvali a ukázali své silné stránky týkající se daného projektu.

Peníze

Kdo si počká, ten se dočká všeho dobrého, ale na to dobré nemusíte čekat dlouho. Aspekty ovlivňují váš dům minulých životů, karmu a instituce, takže ze snů a psychických záblesků získáváte nejrůznější cenné informace. Určitě jim věnujte pozornost. Možná se budete příliš odhadovat. Od tohoto týdne si věřte, že dosáhnete všeho, co chcete.

Zdraví

Mohlo by dojít k určitému vnitřnímu odmítnutí "správné věci". Je důležité tento odpor pochopit a přijmout opatření, jak se s ním vypořádat. Například pokud máte pocit, že vás dnes uspokojí konzumace pouze bohatých jídel - zkuste si vybrat salát, který obsahuje bohaté ingredience. Nebo pokud není ve vašem programu cvičení, zvolte po jídle krátkou procházku. Když budete dělat tyto malé kompromisy, dáte svému "zlému dvojčeti" zpětnou vazbu a pravděpodobně dojde k vášnivé diskusi!

Přečtěte si také