Denní horoskop RYB na 17. 7. 2022

Ryby 17. 7. 2022

Tento den působí konzervativním dojmem, který vyžaduje, abyste zvážněli a věnovali se svým záležitostem. To nemusí být tak špatný nápad. Tato uzemněná atmosféra vám může pomoci posunout se do hlubšího vztahu s někým výjimečným. Dejte průchod své kreativitě a snažte se více naslouchat než mluvit. Uskutečněte své sny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a romantika jsou do značné míry spojeny s vaším přesvědčením o vztazích, zejména s dnešní nebeskou konfigurací. Možná máte určitý kodex, kterého se držíte při výběru potenciálního partnera a kterého si možná nejste vědomi. Vaše přesvědčení se zabývají vytvářením druhů vztahů, do kterých jste se zapojili, a jeden rozhovor vám to dnes může velmi jasně ukázat.

Práce

Myšlenky jiných lidí vám dnes mohou připadat zcela cizí. Vaše první reakce bude, že je zcela odmítnete. Neunáhlujte se s tím. Z moudrosti druhých se můžete hodně naučit. Právě teď byste měli pozorně naslouchat.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Pokud se častěji než jindy probouzíte na špatné straně postele, pravděpodobně to souvisí s podvědomou touhou, která zůstala příliš dlouho neuspokojena. Jedním ze způsobů, jak nevědomí více zapojit do našeho vědomého, každodenního života, je vést si snový deník. Zabere to jen několik minut každé ráno. Než se obléknete a nasnídáte, věnujte několik minut tomu, abyste si načrtli, co se vám zdálo.

Přečtěte si také