Denní horoskop RYB na 18. 1. 2023

Ryby 18. 1. 2023

Dnes začíná vzrušující období ve vašem osobním životě, Ryby. Je čas na nové začátky ve vašem vztahu. Možná jste připraveni provést změny, o kterých s partnerem již delší dobu uvažujete. Společné stěhování, stavební úpravy domu, koupě letního sídla nebo možná dokonce početí dítěte - začněte uskutečňovat plány, které symbolizují stabilitu vašeho vztahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu uspořádání si velmi dobře uvědomujete, jak složité mohou být vztahy. Na jedné straně se chcete pustit do zcela nového vztahu, protože vám dává novou naději a nové možnosti do budoucna a zároveň vzbuzuje vaši zvědavost. Na druhé straně vás láká staré partnerství a vy si nejste jisti, zda se k němu vrátit. Důvěřujte svému srdci!

Práce

Lidé mají dnes pravděpodobně velmi ostrý jazyk. Snažte se nebrat jejich ostrá slova příliš vážně. Podstatné je, že mluví rychleji, než myslí. Mohlo by dojít k hádkám bez příčiny. Udělejte vše pro to, abyste tomu zabránili.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Buďte k dispozici, abyste ze zdravých příležitostí, které se vám naskytnou, vytěžili maximum. Dávejte si pozor na pozvánky do on-line skupin zaměřených na holistické wellness. Snažte se utvářet svůj život tak, abyste mohli postupně zvyšovat počet činností, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.

Přečtěte si také