Denní horoskop RYB na 18. 3. 2023

Ryby 18. 3. 2023

Kniha, dopis nebo jiný důležitý dokument, který se ztratil, se dnes možná konečně najde, Ryby. Je to důležité, protože se to může týkat finančních záležitostí nebo tvůrčího projektu, na kterém jste pracovali. Informace, které obsahuje, by vás měly motivovat k tomu, abyste se pohnuli kupředu a tuto záležitost ukončili. Velkou část dne byste mohli strávit řešením této záležitosti. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Sny se zdají každému, ale záleží na pozornosti, kterou jim věnujeme, zda se splní, nebo zůstanou nočními vizemi. Současný aspekt vás vybízí, abyste věnovali pozornost jednomu konkrétnímu snu a přivedli ho k naplnění. Určitě se týká někoho výjimečného a zahrnuje také to, že se tak či onak chopíte iniciativy. Jediné, co musíte udělat, je pustit se do toho.

Práce

Stále narážíte na stejné lidi. Nečekané události vás zavedou tam, kam chtějí, a z nějakého důvodu se nakonec znovu a znovu setkáváte se stejnými tvářemi. To není náhoda. Mluvte s těmito lidmi více. Mají pro vás moudrost.

Peníze

Těžiště vašeho života spočívá ve vztazích s ostatními lidmi, zejména s těmi, kteří zasahují do vašeho pracovního a finančního života. Možná zjistíte, že vaše společné výměny jsou nyní láskyplné, podporující, a dokonce i výnosné. Působí mezi vámi úžasně tvořivá energie. Protože však pravda může být také zamlžená, slibte si, že ji společně najdete.

Zdraví

Na začátku vašeho nového zdravotního režimu se jistě objeví překážky. V parku bude příliš mnoho lidí nebo vám zavolá kamarádka z jiného města a vy budete mít pocit, že si místo cvičení nebo nákupu večeře potřebujete popovídat po telefonu. Jakmile se ve svém cvičení upevníte, tyto překážky zázračně zmizí. Čím více budete důvěřovat své intuici, tím více vás bude udržovat na správné cestě.

Přečtěte si také