Denní horoskop RYB na 18. 5. 2022

Ryby 18. 5. 2022

Dnes se mohou objevit určité názorové rozdíly týkající se vašeho milostného života, Ryby. Mohlo by se stát, že si váš milý bude dovolovat více, než vy sami dovolíte. Místo toho, abyste se zlobili, následujte partnerovo vedení. Mohla by to být příležitost uvědomit si, že v citové oblasti potřebujete více novinek. Buďte otevření zkoumání možností. Nadcházející den by vám mohl přinést právě to, co hledáte.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vyvolává nádherné představy koupele při svíčkách plné aromatických vůní a možná i sklenky šampaňského. Využijte této příležitosti a užijte si s milovanou osobou den a noc plné čisté romantiky. Pokud se jedná o nový vztah, pak ho do konce večera jistě lépe poznáte! Pokud se již dobře znáte, můžete se uvolnit v oáze hluboké intimity.

Práce

Udělejte si čas na pochopení pohledu z druhé strany plotu. Když se budete nejprve snažit pochopit situaci ze všech úhlů pohledu, bude vám řešení mnohem jasnější, než kdybyste ji viděli pouze ze své vlastní omezené perspektivy.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Jen stěží zvládáte emoce, které se objeví, když se spustí vnitřní konflikt. Tento měsíc se vyskytne několik tranzitů, které by mohly mít tento účinek  včetně dnešního planetárního uspořádání. Bude snadné zjistit, zda ve všech oblastech svého života dostáváte to, co chcete. Mohli byste se v této oblasti cítit mimořádně citliví. Dbejte na to, abyste se správně stravovali a měli dostatek pohybu: to je více než polovina úspěchu.

Přečtěte si také