Denní horoskop RYB na 18. 6. 2023

Ryby 18. 6. 2023

Vaše energie je vysoká, Ryby, a máte v sobě spoustu ohně, který můžete použít k přeměně čehokoli. Máte úžasnou schopnost změnit špatnou situaci v dobrou. Přesně víte, jak druhým zvednout náladu, když jsou na dně. Dnes pro vás mohou být určité záležitosti příliš emotivní na to, abyste je mohli pohodlně zvládnout. U některých lidí se objeví agresivní, bojovný tón. Mějte se na pozoru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie vás nabádá k mírnému optimismu a pokud jde o vaše šance na úspěch, pokud jde o určitou osobu. Obvykle máte tendenci o většině nových setkání uvažovat pesimisticky, abyste nebyli zklamaní, pokud nedopadnou podle vašich představ. Když se dnes na věc podíváte z té lepší stránky, vytvoříte si ty správné podmínky pro to, abyste si to opravdu užili.

Práce

V práci se dnes ocitnete v těžké situaci – uvíznete uprostřed mezi dvěma skupinami lidí, kteří si myslí, že mají pravdu: nadřízenými a spolupracovníky. Zdá se, že osoba, která je ve vedení, nebere ohled na nikoho jiného.

Peníze

Kdo si počká, ten se dočká všeho dobrého, ale na to dobré nemusíte čekat dlouho. Aspekty ovlivňují vaše minulé životy, karmu a instituce, takže ze snů a psychických záblesků získáváte nejrůznější cenné informace. Určitě jim věnujte pozornost. Od tohoto týdne si věřte, že dosáhnete všeho, co chcete.

Zdraví

Možná vás dnes trápí pocit horka. Vypracování vlastního zdravotního režimu je velmi náročné. V počáteční fázi se v hlavě ozývají hlasy typu: Nakrm mě zmrzlinou, nebo tě budu nenávidět! a Jsem příliš unavený na to, abych cvičil! S praxí se je naučíte uklidňovat slovy: Budeš se cítit lépe a nebude to trvat tak dlouho! a Raději bych, abys jedl tento ovocný salát s čerstvou malinovou omáčkou. Mňam!

Přečtěte si také