Denní horoskop RYB na 18. 7. 2022

Ryby 18. 7. 2022

Možná máte chuť cestovat, třeba za přítelem, který žije daleko, Ryby. Možná se vám podaří dát do pohybu kola, abyste to uskutečnili. Společenské akce by vám dnes večer mohly zabrat čas a mohli byste se setkat se zajímavými lidmi. Přítel by mohl potřebovat soucitné ucho. Dnes jste obzvláště citliví k druhým, a tak se připravte na to, že si vyslechnete smutný příběh. Jinak by se váš den měl vyvíjet dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete v pokušení vyhrát spor s milovanou osobou tím, že budete chytří, ale vzhledem k dnešnímu uspořádání planet to nemusí příliš dobře fungovat. Možná si budete myslet, že víte, o čem mluvíte, jenže pak zjistíte, že máte polovinu faktů popletených a některé z nich zcela mylné. Možná bude jednodušší prostě přiznat svou nevědomost a místo toho se políbit a usmířit.

Práce

Díky dnešní planetární energii budete agresivnější než obvykle. Budete trvat na tom, abyste se postarali o svůj vlastní program na úkor ostatních. Místo toho byste se měli více zaměřit na rovnováhu a harmonickou spolupráci s lidmi kolem sebe.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají energie, protože o vaši pozornost bojuje několik planet. Některé vám pomohou usadit se v práci a vypracovat plán postupu. Máte však také na krku hádanku. Měli byste se smířit se statusem quo, nebo bojovat za individualitu? První možnost je prozatím lepší.

Zdraví

Ve vzduchu je spousta stresu a moudrý člověk se po mnoha interakcích s ostatními postará o to, aby si odpočinul a vrátil se do reality. Po nadměrné komunikaci je třeba znovu najít zvuk vlastního hlasu, který vás jemně instruuje prostřednictvím vašich zdravotních praktik: jezte tohle, nejezte tamto, probuďte se teď, abyste si před prací zacvičili, abyste se v práci nedostali do osobních konfliktů...

Přečtěte si také