Denní horoskop RYB na 19. 1. 2023

Ryby 19. 1. 2023

Ne všechna přátelství jsou stejná, Ryby. Možná jste se to naučili po zlém, ale to nevadí. Dnes byste mohli mít pocit, že si ve svých přátelstvích uděláte nějaký pořádek a získáte na věci trochu nadhled. Je čas zjistit, kteří z vašich přátel jsou tu skutečně pro vás, když je potřebujete, kteří z nich vám dávají najevo, jak moc jim na vás záleží, a kteří ne. Každý druh přátelství pro vás může být svým způsobem užitečný. Nebojte se to přiznat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Blízké vztahy se mohou zdát více než matoucí. Možná si nejste jisti, jak dál postupovat v souvislosti s plánem nebo projektem, do kterého jste se s milovanou osobou chtěli pustit. Možná bude nejlepší, když si prostě dovolíte pokračovat v přikrášlování původní myšlenky a popustíte uzdu své fantazii. Detaily mohou přijít na řadu později.

Práce

Pokud se do boje nezapojíte, nevyhrajete. Vrhnout se do běsnění před vámi jistě nezní na první pohled lákavě, ale musíte si uvědomit, že je to jediná cesta, jak se dostat tam, kam chcete. Věřte si a pokračujte.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Pokud máte dnes náladu na hýčkání, vyplatí se rezervovat si celou noc u sebe doma. Po práci si zacvičte, aby vaše tělo bylo skutečně připravené na hloubku hýčkání, kterému se chystáte podrobit. Mějte po ruce nějaké lehké jídlo, které si můžete vychutnat, zatímco budete trávit večer ve svých soukromých lázních. Zapalte svíčky, napusťte si horkou vanu nebo si dejte sprchu. Magnóliový olej bude dokonalým doplňkem pro fyzickou a psychickou očistu.

Přečtěte si také