Denní horoskop RYB na 20. 2. 2023

Ryby 20. 2. 2023

Pokud se snažíte něco nastudovat, Ryby, tento den na to není vhodný. Pravděpodobně se nebudete soustředit a to, co čtete, vám bude připadat jako řečtina. Pokud to není opravdu nutné, bylo by nejlepší odložit knihy na zítřek, protože dnes toho pravděpodobně moc nevstřebáte. Snaha číst by mohla vyvolat iluzi, že jste se něco naučili. Buďte na bezpečné straně a odložte to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná jste si už před nějakou dobou uvědomili, že je čas jít dál, pokud jde o současný vztah, protože možná chybí jiskra a zdá se, že teď máte jen velmi málo společného. To, co vám za současného uspořádání planet možná brání v tom, abyste se posunuli dál, je obrovské množství potřebné energie. Je však vhodná doba začít.

Práce

Bude pro vás těžké jednat s lidmi ve svém okolí. Nálada, která všechny ovládá, je bude činit nervózními a sporadickými. Pokud můžete, pracujte samostatně. Jinak se můžete zbláznit ze snahy spolupracovat s těmi, kteří nejsou na vaší straně.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří  prostě jste.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru. Vyhněte se svačinám nebo jinému nevědomému chování.

Přečtěte si také