Denní horoskop RYB na 20. 5. 2022

Ryby 20. 5. 2022

Proč neříkat ano trochu víc než obvykle, Ryby? Umíte být tvrdohlaví a chcete dělat jen to, co chcete. Není snadné vás vést do neznáma. Rádi se připravujete předem. Když vám dnes lidé předkládají neobvyklé návrhy, proč nejít a nesouhlasit? Jděte do toho – skočte do toho, aniž byste hledali změnu. S vaším pohledem na svět to udělá divy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vy a váš partner (současný nebo budoucí) můžete zjistit, že mezi vámi panuje pocit rivality kvůli nějakému společnému zájmu nebo možná v rámci společenského kruhu, který sdílíte. Současná astrální energie by to mohla vyostřit zábavným způsobem. Možná byste však měli zvážit, zda nespojit své síly do jednoho smysluplného projektu, místo abyste se snažili překonat jeden druhého. To by dávalo větší smysl.

Práce

Nedělejte žádná zásadní rozhodnutí. Odložte všechny důležité schůzky. Vaše hlava není zcela stabilní a jakýkoli váš krok nedopadne podle vašich představ. Neexistuje žádná pevnost, která by vás udržela při zemi. Je čas držet se již naplánovaných úkolů.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

V této příznivé planetární atmosféře si užijete spoustu zábavy. Je to hravá, bezstarostná a živá doba, kterou si můžete užít s partnerem nebo o samotě. Budete rádi číst a psát, snadno se domluvíte téměř s kýmkoli a stejně tak těžko se budete nudit. Důležité věci však v tomto krátkém období toulek nenechte uniknout. Zůstaňte věrni svým zdravotním cílům a cvičebním závazkům. Život je nezbytnou kombinací sladkého a hořkého!

Přečtěte si také