Denní horoskop RYB na 20. 7. 2022

Ryby 20. 7. 2022

Dnes můžete cítit nervozitu, která vás vybízí k pohybu, Ryby. Cesta na jedno místo vás může poslat na jiné, které vás může zavést za dobrodružstvím na nějaké úplně jiné místo. Může se zdát, že jste na bláznivém lovu mrchožroutů. Energie tohoto dne by vás mohla zanechat v rozervaném stavu, ale nevzdávejte se. Vaše vytrvalost se nakonec vyplatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vám pomůže zahladit mnohé trhliny ve zdi vašeho vztahu, a to jak velké, tak malé. Pokud jste měli nějaké potíže nebo vám je způsobovali jiní lidé, pak by bylo nejlepší vše hodit za hlavu a vytvořit mezi vámi takovou romantickou atmosféru, jakou jste chtěli zažít už několik týdnů. Můžete to dokázat, tak to uskutečněte!

Práce

Nebojte se vyniknout. Jste v dokonalé harmonii s lidmi kolem sebe. Úspěch je váš, pokud budete věřit a dáte ostatním lidem přesně najevo, kdo jste a jak fungujete. Budete zasypáni mnoha odměnami.

Peníze

Aktivita ve vašem pracovním domě v tomto týdnu naznačuje, že vaše práce bude nyní pravděpodobně snazší. Vesmír vám dodá energii, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli věci dokončit a postoupit na žebříčku. Současně musíte převzít více zodpovědnosti, abyste mohli získat více peněz.

Zdraví

Dnešní tranzit v nás může vyvolat pocit, že vše musí být dokonalé, než uděláme další krok vpřed. Jedná se o formu paralýzy, kterou je třeba řešit. Nic nezískáte tím, že budete kvůli nějakým nevyřešeným pocitům držet své zdraví na uzdě. Pokud se nemůžete přimět k tomu, abyste přestali jíst sladkosti, není to důvod odkládat kvalitní trénink! I když máte pocit, že je to zbytečné, budujete si zdravý návyk, který přežije ty negativní (doufejme)!

Přečtěte si také