Denní horoskop RYB na 21. 1. 2023

Ryby 21. 1. 2023

Rodina a přátelé se mohou sejít na komorním setkání u vás doma nebo třeba u sousedů. V určitém okamžiku očekávejte vzrušující telefonát. Ve vztazích všeho druhu byste se měli cítit docela bezpečně, Ryby, od obchodních partnerství přes blízké přátele až po milostné partnery. Informace poskytnuté někým jiným by vám mohly vnuknout nápady, jak nově a jinak zařídit svůj dům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu složení jste velmi oblíbená osoba. Pokud se tedy dnes večer chystáte na zvláštní rande, nevkládejte všechna vajíčka do jednoho košíku. Nechte dotyčného hádat a dejte mu najevo, že máte několik dalších možností, z nichž každá by byla jen ráda, kdyby měla potěšení z vaší společnosti. Nepřijímejte žádné pevné závazky; jen si užijte zkoušení vody.

Práce

Ostatní se k vám dnes budou hrnout pro radu. Vaše důvěryhodná, fundovaná a praktická povaha je velkou útěchou pro ty, kteří se neustále nechávají unášet šílenstvím pracovního života. Možná si budete chtít začít účtovat za svůj čas.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru. Vyhněte se i svačinám nebo jinému nevědomému chování.

Přečtěte si také