Denní horoskop RYB na 21. 2. 2023

Ryby 21. 2. 2023

Dnešek bude krásnou kombinací harmonie a vášně. Využijte toho, Ryby. Vzhledem k tomu, že v práci vše běží tak hladce, není důvod, proč byste nemohli opustit kancelář dříve a připravit se na výjimečný večer s partnerem. Vytáhněte dnes večer všechny trumfy. Voňavé svíčky, báječné jídlo a ještě báječnější oblečení. Připravte si bohatý, mazlavý dezert (i když je pravděpodobné, že se k jeho konzumaci nedostanete).

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy můžete být velmi tvrdohlaví, i když si možná myslíte, že jste ve skutečnosti jen opatrní. Současné planetární postavení nemusí v tomto případě pomoci ani vám, ani vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu), protože máte oba tendenci zůstat velmi zaseknutí ve svých názorech. Mohli byste toho však využít jako příležitosti naučit se trochu flexibilitě, což by záležitostem mezi vámi nijak nepomohlo.

Práce

Projekty týkající se počítačů a elektroniky nebudou probíhat tak hladce, jak byste si přáli. Požádejte o pomoc a nesnažte se to zvládnout sami. Nemá smysl bojovat s cizím předmětem, když ho někdo jiný umí ovládat lépe.

Peníze

Tento týden myslíte ve velkém. Možná budete v pokušení oslovit kvalifikované odborníky, aby vám pomohli dát vaše finance do pořádku, nebo se prostě jednou provždy rozhodnete, že přestanete žít od výplaty k výplatě. Využijte své přirozené inteligence a organizační síly, abyste se vyslovili pro to, co chcete, a vytvořte si spolehlivý plán, jak toho dosáhnout. Zůstaňte opravdu soustředění a jasně si uvědomte, čeho chcete dosáhnout.

Zdraví

Dopřejte dnes svému tělu trochu péče navíc. Nebeská energie naznačuje, že vaše klouby potřebují podporu zejména v podobě dlouhého protahování a hloubkové masáže. Zvláště prospěšné by bylo absolvování fitness lekce. Doporučujeme také cokoli, co vám přinese teplo. Můžete zkusit meditovat a vyzkoušet, zda se v duchu dostanete na exotický tropický ostrov.

Přečtěte si také