Denní horoskop RYB na 21. 3. 2023

Ryby 21. 3. 2023

Dočasné odloučení od milované osoby vás může trochu rozrušit a deprimovat. V důsledku toho se možná vrhnete do tvůrčích projektů. Výsledky by mohly ukázat sílu a intenzitu, kterou obvykle neočekáváte. Děti a mladí lidé by nyní mohli mít prospěch z vašich rad a vedení, Ryby, a tak se nebojte je poskytnout. Jen se vyjadřujte jasně.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace způsobuje, že vy i váš partner (současný nebo budoucí) jste plní jasných nápadů ohledně všech aspektů života. Je to skvělá doba pro naplánování neobvyklého výletu na celý den. Je to také vhodná doba pro nostalgii a setkání s přáteli z minulosti. Oba budete optimisticky naladěni a budete vyhledávat zábavu.

Práce

Někdy si můžete připadat jako pavouk visící na vlásku. Jediná myšlenka, která vás drží nad vodou, je tenké a křehké vlákno. Neexistuje žádný důvod, proč byste v tom měli pokračovat. Nyní je čas, abyste se ve své kariéře stali stabilnějšími a jistějšími.

Peníze

Těžiště vašeho života spočívá ve vztazích s ostatními lidmi, zejména s těmi, kteří zasahují do vašeho pracovního a finančního života. Možná zjistíte, že vaše společné výměny jsou nyní láskyplné, podporující, a dokonce i výnosné. Působí mezi vámi úžasně tvořivá energie. Protože však pravda může být také zamlžená, slibte si, že ji společně najdete.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dodá pocit síly a kontroly. Rozhodnutí, která činíte ohledně vlastního těla, představují tuto osobní moc a kontrolu, takže pokud jste se rozhodovali správně, budete se cítit skvěle. Je to také skvělá doba k tomu, abyste začali brát vážně zdravotní praktiky, kterých jste se možná účastnili jen napůl. To, co si věnujete z hlediska času, bude vyzařovat jako energie lásky do celé vaší bytosti.

Přečtěte si také