Denní horoskop RYB na 21. 5. 2022

Ryby 21. 5. 2022

Ryby, často vás dojímají emoce. Máte rádi situace, které ve vás vyvolávají pocit života. Dnes vám váš milostný život může přinést právě takový dobrodružný pocit. V takovém případě se však do svých emocí nepouštějte hluboko, aby to na vás bylo příliš. Příliš dobrého škodí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že váš milostný zájem má dnes skleslou náladu, může to být způsobeno vlivem současné astrální konfigurace. Může se nacházet ve stavu, kdy je více zamyšlený než obvykle, a proto se cítí být sám se svými myšlenkami. Možná by bylo nejlepší dát mu na chvíli prostor, aby mohl dojít k jakýmkoli závěrům, které potřebuje. Vrátí se, nemějte obavy.

Práce

Máte velkou moc. I kdybyste nebyli v práci, bylo by vhodné myslet na pracovní záležitosti. Udělejte si nějaké plány do budoucna. Semínka zasetá nyní se promění v obrovskou úrodu, kterou později zpeněžíte.

Peníze

Aktivita ve vašem domě peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Co kdybyste dostali věc, po které nejvíce toužíte  věděli byste, co s ní máte dělat? Přemýšlejte o tom, co by to znamenalo. Co byste chtěli? Novou práci? Nový vztah? Nový dům? Všechny tyto věci jsou materiální, a tudíž náchylné ke změnám a zklamání. Pokud máte své zdraví, máte něco, co je nehmotné, a tudíž cennější. Využijte příznivého aspektu dne k tomu, abyste se zaměřili na to, co skutečně chcete. (Nápověda: zaměřte se na své zdraví!)

Přečtěte si také