Denní horoskop RYB na 22. 1. 2023

Ryby 22. 1. 2023

Romantické vztahy získávají pohádkovou auru, Ryby, vyvolávají touhu, vášeň a smysl pro jednotu spojenou s Lancelotem a Guineverou. Proto by tento den měl být skvělým dnem pro naplánování intimního večera s romantickým partnerem. Se svým přítelem byste se mohli cítit natolik sehraní, že vás možná napadnou stejná slova ve stejnou dobu. Užívejte si tento nádherný pocit, ale neztrácejte ze zřetele realitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to den, kdy víte, že i ta nejnevinnější a zdánlivě neškodná poznámka může způsobit výbuch. Energie vyzařující z planet přivádí na přetřes jistý problém a není dobré se jen snažit zalátat praskliny v chodníku; potřebujete si promluvit od srdce a zohlednit to, co cítíte hluboko uvnitř.

Práce

Překonejte dnes malicherné hádky, abyste mohli vidět širší souvislosti. V konfliktu se skrývá příležitost, ať už si to uvědomujete, nebo ne. Předmětem hry není to, kdo má pravdu a kdo se mýlí. Cílem je zlepšení vašeho podnikání.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Málokdy máte pocit, že chodíte po špičkách, ale v těchto dnech to možná trochu cítíte. Může to být proto, že svou zářivou energií přitahujete tolik pozornosti. Rozdávejte trochu své energie při cvičení nebo józe a užívejte si hlubšího soustředění.

Přečtěte si také