Denní horoskop RYB na 22. 5. 2023

Ryby 22. 5. 2023

Ryby, v posledních dnech jste mohli mít zmatené pocity týkající se vašeho vztahu nebo rodiny. Možná jste nebyli schopni plně vyjádřit své obavy druhým. Dnes si však tyto emoce najdou cestu ven. Rozhlédněte se kolem sebe. Možná je hned vedle vás někdo, kdo vám může s vašimi problémy pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se necítíte nadšeni z rande, na které máte jít dnes večer. Současná nebeská energie podporuje spíše přemýšlivou náladu, ve které byste, upřímně řečeno, byli raději sami. Možná bude lepší vysvětlit, jak se přesně cítíte, a domluvit si schůzku na jiný večer, až se vám vrátí jiskra a radost ze života.

Práce

Tento den je vhodný k tomu, abyste se soustředili na kariérní záležitosti, i když nemusíte být v práci. Máte jasnou představu o tom, co chcete a jak toho dosáhnout. Soukolí ve vaší hlavě se otáčí pozitivním směrem. Vzniká hybná síla.

Peníze

Aktivita ve vašem sektoru peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Udělejte seno, dokud slunce svítí. To platí tím spíše, že některé aspekty jsou náročné. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Dnešní aspekt ve vás vyvolává pocit, že nic nebude dokonalé, pokud to neuděláte sami – poznáváte tyto pocity? Úzkost v tomto rozpoložení je pro vás poměrně specifická. Pracovní morálka, smysl pro detail, stres z toho, zda je vše dokonalé – to jste vy. Zhluboka se nadechněte a připomeňte si, že nikdy nic není dokonalé. Nejdůležitější je, jak se cítí lidé  jak se cítíte vy. Vaše srdce je na správném místě, a to je to jediné, na čem záleží.

Přečtěte si také