Denní horoskop RYB na 22. 6. 2022

Ryby 22. 6. 2022

Možná máte pocit, že narážíte na zeď, Ryby. Vaše emoce jsou trochu potlačené a možná zjistíte, že jste tvrdohlavější než obvykle. Existuje velká a blahodárná síla, kterou dnes můžete využít, pokud budete mít otevřenou intuici. Čím méně ji budete hledat, tím spíše k vám přijde. Něco vás může podnítit k činu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie může podpořit takový druh rozhovoru s vaším blízkým, který bude humorný, ale také velmi ostrý. Zřejmě jste si již uvědomili, že si s ním potřebujete promluvit o jedné konkrétní záležitosti, která vás již delší dobu trápí. Způsob, který si k tomu zvolíte, však může znamenat velký rozdíl. Dotek smíchu tomu velmi pomůže.

Práce

Myšlenky, které jste považovali za fantastické, dnes lidé s vlivem a prostředky odmítají. Nenechte se odradit. To není důvod, abyste to vzdali. Místo toho, abyste se zlobili, buďte optimističtí a ochotní se přizpůsobit.

Peníze

Tento týden přináší podpůrný vesmír. Vaše mysl se soustředí na zavedení plánu úspor a investic, zejména pro vaši rodinu. Chcete být v této oblasti zodpovědnější a omezit impulzivní výdaje. Zamyslete se nad tím, jak vašim potřebám slouží práce pro velkou instituci. Možná je čas přemýšlet o založení vlastního podniku?

Zdraví

Dnes možná máte chuť na dvě protichůdné věci najednou: dobré cvičení a následně čokoládový dort. Staly se už i šílenější věci. Planetární konjunkce vás nutí na jedné straně toužit po pohodlí a bezpečí (obvyklé rutině, útěše z uznání a dalších dobrých pocitů), na druhé straně si však myslíte, že by bylo zábavné zůstat dlouho vzhůru a dělat věci, které vám přinášejí okamžité, hříšné potěšení. Úkolem je najít střední cestu a pozastavit se v posuzování.

Přečtěte si také