Denní horoskop RYB na 23. 5. 2022

Ryby 23. 5. 2022

Rodinné povinnosti vašeho partnera by mohly narušit věci, které jste chtěli dělat společně, Ryby. Vaší touze pomáhat by také mohly stát v cestě jiné povinnosti. Nejlepší způsob, jak zvládnout dny, jako je ten dnešní, je pečlivě plánovat. Vždycky se najde způsob, jak vše stihnout. Možná právě to budete muset udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt s sebou přináší silnou touhu po tom, abyste si s někým výjimečným užili své hříšné chování. Pokud tuto osobu znáte již nějakou dobu, pak je to otázka rozhovoru s ní o vašich hlubších pocitech a o tom, jak se můžete společně smysluplněji propojit. Pokud jste skutečně sehraní, pak to pro ně nebude žádným překvapením. Musíte být jen upřímní sami k sobě.

Práce

Přejete si, aby ve vás ještě dnes hořela včerejší sebedůvěra. Bohužel tomu tak není. Dnes na vás doléhá letargie, která vám ztěžuje rozvíjet odvahu, kterou jste předešlého dne načerpali.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Dnešní aspekt pro vás představuje období velkého vhledu. Vyhýbejte se konfliktům s přáteli, protože nebeská atmosféra vám v komunikaci nepomůže. Po nějakou dobu se vám může zdát obtížné být pochopeni. Držte se své vlastní rady a snažte se cítit vyrovnaně a bezpečně ve svém těle. Cvičení a strava s tím mají hodně společného. Proč jíst něco, po čem se později budete cítit jen náladoví?

Přečtěte si také