Denní horoskop RYB na 23. 7. 2022

Ryby 23. 7. 2022

Najednou se pro vás, Ryby, začíná něco dít. Drama se stupňuje a vy si nejste jisti, zda si pamatujete všechny své repliky. Berte věci postupně. Řešte problémy tak, jak přicházejí. Pokud budete předbíhat, mohl by vás přepadnout strach, že situace bude víc, než dokážete zvládnout. Nezabývejte se maličkostmi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt může do vašeho milostného života vnést přesně ten druh vzrušení, bez kterého byste se klidně obešli. Pokud vás nějaká událost šokuje, můžete mít chuť reagovat způsobem, který se ve skutečnosti ukáže jako nevhodný. Než uděláte něco příliš extrémního, chvíli počkejte a nechte tok událostí, aby odhalil prvek, který vás nakonec místo pláče rozesměje.

Práce

Vaše nápady jsou na správném místě, ale možná vám chybí soustředění potřebné k jejich realizaci. Soustředění je těžké, ale uvědomte si, že je klíčem k tomu, abyste ze situace vytěžili, co chcete. Jste blíže úspěchu, než si myslíte.

Peníze

Vaše práce bude nyní pravděpodobně snazší. Vesmír vám dodá energii, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli věci dokončit a postoupit na žebříčku. Současně musíte převzít více zodpovědnosti, abyste mohli získat více peněz.

Zdraví

Čas od času je důležité zkontrolovat lékárničku a vyhodit staré léky, které jste měli příliš dlouho. Zkontrolujte data a pokud jsou staré, vyhoďte je do koše (nejlépe v uzavřených nádobách, abyste ochránili zvířata a malé děti). Když už budete u toho, zkontrolujte, kolik máte ve skříňce „zábavných věcí. Jsou tam esenciální oleje a epsomské koupele, na které jste zapomněli? Meduňka je silné nervové tonikum, a pokud se užívá jako čaj, doplněk stravy nebo esenciální olej, dokáže zázraky, které vám vdechnou pocit klidu a pohody.

Přečtěte si také