Denní horoskop RYB na 24. 1. 2023

Ryby 24. 1. 2023

Dnes se pravděpodobně budete cítit obzvlášť vášnivě, sexy a budete toužit po romantickém setkání, Ryby. Možná máte dokonce naplánované žhavé rande. Nebuďte však překvapeni, pokud bude muset být odloženo z důvodů, které vy ani váš partner nemůžete ovlivnit. Pokud nemůžete jinak, můžete se pokusit tyto pocity sublimovat prostřednictvím tvůrčích aktivit. Poutavé romány a filmy by se také mohly ukázat jako dobré východisko, i když nikdy nebudou tak dobré jako skutečnost!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární atmosféra vás přivádí k lepšímu pochopení toho, proč chcete do svého života přilákat určitou osobu. Možná objevíte dva protichůdné motivy, které působí v souvislosti s vaším vztahem. Zdá se, že je chcete, a přesto je nechcete. Jedinou cestou, jak se přes to všechno přenést, je pokusit se povznést nad to a citově se nezaplést.

Práce

Je důležité, abyste se dnes řídili pravidly. Objeví se nečekané události, které vás vyvedou z rovnováhy. Budete sraženi na kolena, pokud nebudete připraveni vypořádat se s otřesem, který přichází z nečekaného útoku z ničeho nic.

Peníze

V tuto chvíli zvažujete svůj další krok. Je to proto, že aspekty ve vašem finančním sektoru mohou zpomalit to, co přichází. Nepropadejte panice! Když vesmír zavře okno v jedné oblasti, otevře se jiné okno jinde. Využijte svou představivost a vymyslete nové způsoby, jak vydělat peníze, zejména pokud jde o váš každodenní pracovní život. Možná zjistíte, že i přesun na jinou pozici vám přinese více peněz.

Zdraví

Postavení planet vytváří příznivou energii a našeptává vám do ucha povzbudivé myšlenky. Můžete cítit potenciál, který to přináší do vašeho fyzického a emocionálního života. To, co v těchto dnech uděláte pro své tělo, přímo ovlivní váš citový život, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Věnujte pozornost tomu, jakou roli hraje vaše mysl při udržování naladění vašeho těla a jak vaše tělo pomáhá udržovat vaše emoce v souladu. Pravidelné cvičení vás udržuje v naslouchání.

Přečtěte si také