Denní horoskop RYB na 24. 10. 2022

Ryby 24. 10. 2022

Váš tvůrčí impuls by měl být dnes vysoký. Možná se rozhodnete zkusit psát. Možná máte na mysli konkrétní téma, o kterém chcete psát. Můžete také navštěvovat kurzy na téma, které vás zajímá, nebo se pustit do vlastního výzkumu. Mohli byste uvažovat o nějakém dalekém cestování, a to jak pro potěšení, tak i za poznáním. Nebesa jsou neomezená.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se začnete vážně zabývat tím, jak se bavíte. Možná se budete cítit v jakési křižácké náladě, protože vás nebaví mluvit s lidmi, kteří se zdají být prvních pět minut v pohodě, ale pak to s nimi jde rychle z kopce. Nyní chcete, aby se situace změnila, a proto budete pracovat na tom, abyste našli lidi, kteří splňují vaše specifické požadavky. Jděte do toho!

Práce

Vaše rychlé a intenzivní tempo posledních dní se zpomaluje. Dostali jste se na rychlostní zlom a je třeba zabrzdit. Nebraňte se tomu. Místo toho se smiřte s tím, že zpomalení vaší rychlosti je právě teď to nejlepší.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit nos k dílu a dokončit ten projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů a cizích peněz. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Umíte odložit uspokojení. Jste také známí svou velkou netrpělivostí - zejména vůči sobě samým. Planetární energie vás vybízí, abyste se zaměřili na svou sílu a snažili se kolem sebe vytvořit svět rovnováhy. Klíčem k úspěchu je odhodlání a vy se musíte věnovat zdravému fyzickému životu, abyste dosáhli rovnováhy a harmonie v širším měřítku. Nejde o odříkání - jde o to, abyste získali vše, co chcete.

Přečtěte si také