Denní horoskop RYB na 24. 2. 2023

Ryby 24. 2. 2023

Vždycky jste měli psychické schopnosti a dnes jsou na vrcholu, Ryby. Možná ne náhodou vás bude kontaktovat blízký přítel nebo milenec z minulosti. Nevolá vám proto, aby obnovil váš vztah, ale spíše pro radu. Vaše zvýšené schopnosti z vás dnes dělají ideálního důvěrníka. Pozorně naslouchejte a poraďte, co vám vaše srdce říká, že je správné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si naplánovali, že si vyjdete s někým blízkým, nečekejte, že vše půjde hladce, protože dnešní příznivý aspekt by mohl znamenat, že dojde k několika nečekaným událostem. Pokud se však s tímto narušením dokážete vypořádat, nebude to vlastně nic špatného a může to být dokonce velmi pozitivní, protože se setkáte s jinými lidmi, kteří mohou významným způsobem změnit váš život.

Práce

Snažte se v práci neztratit smysl pro důstojnost a integritu. Je docela možné, že pod tlakem kancelářské politiky ztratíte pevnou půdu pod nohama. Udržujte si své priority. Nepomlouvejte ostatní jen proto, abyste vypadali dobře.

Peníze

Tento týden myslíte ve velkém. Možná budete v pokušení oslovit kvalifikované odborníky, aby vám pomohli dát vaše finance do pořádku, nebo se prostě jednou provždy rozhodnete, že přestanete žít od výplaty k výplatě. Využijte své přirozené inteligence a organizační síly, abyste se vyslovili pro to, co chcete, a vytvořte si spolehlivý plán, jak toho dosáhnout. Zůstaňte opravdu soustředění a jasně si uvědomte, čeho chcete dosáhnout.

Zdraví

Všechna vaše tvrdá práce se nakonec vyplatí a dnes máte možnost nahlédnout do odměny. Disciplína, kterou jste dodržovali, pokud jde o vaši fyzickou kondici, by se měla projevit pozitivními výsledky. Ale hlavně je to vnitřní uspokojení, které cítíte. Disciplína vám pomáhá udržovat se v pohotovosti pro inspiraci. Dnes možná zjistíte, že máte vítr v zádech. Nesedejte si na zadek, ale užijte si čerstvý poryv pozitivní posily.

Přečtěte si také