Denní horoskop RYB na 24. 3. 2023

Ryby 24. 3. 2023

Máte obrovský elán a nadšení, které vám pomohou pokročit ve vašich projektech, Ryby. Dávejte si pozor, abyste nejednali ukvapeně nebo impulzivně. Dávejte si pozor na to, abyste se vydali na novou cestu, aniž byste měli dobrou představu o tom, kam směřuje. Unáhlená rozhodnutí mohou vést k nebezpečným situacím, a tak než se rozjedete, vězte, jakým směrem se vydat. Buďte v bezpečí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mohl by to být den vašeho života? Planetární konstelace dne naznačuje, že by tomu tak mohlo být. Přinejmenším máte příležitost zažít pocit vášně a skutečného kamarádství, což je velmi příjemné, protože ne vždy se to sejde. Nenechte si tuto šanci ujít – je příliš dobrá na to, abyste ji propásli.

Práce

V hloubi duše vám nedostatek sebedůvěry brání v dosažení svého nejvyššího potenciálu. Možná ve vás kdysi dávno někdo vyvolal pocit, že nejste schopni dosáhnout něčeho pozoruhodného. Vyžeňte tyto myšlenky ze své mysli. Jsou nepravdivé.

Peníze

Soustředíte se na svou kariéru a na to, jak se přiblížit svým cílům. V tomto životním období toužíte po větší jistotě a po platu, o kterém víte, že z něj můžete pohodlně žít. I když to může vyžadovat, abyste na sebe vzali větší odpovědnost nebo pracovali déle, jste na dobré cestě k dosažení svých cílů. Světlo si posvítí na váš sektor dluhů. Splácejte je, jak budete stoupat v kariérním žebříčku.

Zdraví

Dnes máte pocit, že pravidla jsou nesmyslná. Je to znuděný pocit, který je třeba znovu začlenit do velkého, krásného kruhu zvaného péče o sebe. Abyste si rozjasnili den a možná se zbavili trudomyslnosti v souvislosti s cvičením nebo starostmi o stravu, zkuste dnes najít něco, co potřebujete, abyste se prostě cítili dobře. Nový šampon? Perličková koupel? Zvláštní barva šátku nebo košile? Rozhodně doporučujeme horkou koupel s kapkami jasmínového nebo borovicového esenciálního oleje.

Přečtěte si také