Denní horoskop RYB na 24. 4. 2022

Ryby 24. 4. 2022

Dnes vás může přítel požádat o půjčení peněz, Ryby. Můžete mít pocit, že žádá víc, než je skutečně potřeba, a rozhodně víc, než jste ochotni dát. Může se vám zdát, že vás to staví do nepříjemné situace. Zkuste si s přítelem promluvit a vysvětlit mu svou situaci. Pokud musíte říci ne, prostě to řekněte. Skutečný přítel to pochopí a poohlédne se po penězích jinde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vám zpočátku bude připadat obtížné pochopit, o čem je vaše poslední rande, ale přesto vám tato osoba připadá velmi přitažlivá. Dnešní nebeská atmosféra znamená, že ačkoli možná nejste zcela na stejné vlně, v hloubi srdce víte, že se budete mít stále raději. Právě vaše odlišnosti vás sbližují.

Práce

Celková nálada si žádá, abyste byli hovornější, ale právě teď možná chcete být sami. To je v pořádku. Nikde není psáno, že musíte podlehnout tlaku vrstevníků. Dělejte, co chcete. Váš život patří vám.

Peníze

Tento týden je pro vás nabitý, protože se zaměřuje na cizí kultury, cestování, jazyky a vyšší vzdělání. Je čas přemýšlet o investování na trzích vzdálených od místa, kde žijete, a proto si udělejte průzkum. Aspekty naznačují, že se pravděpodobně budete cítit také povzbudivě.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost vidět se jako dobrý a krásný člověk, kterým jste! Pokud jste se starali o své potřeby a věnovali si pozornost (vědomé stravování, cvičení a spánek), budete se cítit obzvlášť dobře. Pokud jste se cítili provinile, protože jste byli roztěkaní a zanedbávali své tělo, takový příznivý aspekt proniká hluboko do vašeho nitra a šíří své léčivé růžově zlaté světlo.

Přečtěte si také